En unik arbejdsstol stol, til dig der
ikke vil gå på kompromis.

InCharge

Vores operatørstole – en fusion af ergonomi og design, der gør det lettere for dig at bevæge dig rundt om patienten.Det lille fodkryds på 50 cm i diameter giver dig god plads til benene, så du ubesværet kan bevæge dig omkring. 

Nanna Ditzel, den anerkendte danske arkitekt og møbeldesigner, har formgivet InCharge. Stolen er en fusion mellem Nanna Ditzels smukke og klassiske design, og Dynamostols filosofi omkring den aktive siddestilling.

Nannas tanker omkring en stol var, at den skulle fremstå let, nærmest vægtløs, og alligevel have fylde og udtrykke sig i rummet. Metalringen kalder vi gribebøjlen, og den er ikke tænkt som et ryglæn, men som et håndtag til at flytte stolen rundt, så du ikke skal bøje dig uhensigtsmæssigt, når du flytter stolen.

Din krop er ikke skabt til at sidde stille. Derfor er filosofien bag InCharge stolen, at du skal sidde aktivet og samtidig finde en naturlig balance i den siddende stilling.

Har du et stillesiddende arbejde er det ekstra vigtigt at være i bevægelse og styrke kroppen – det kan du på en InCharge, fordi der hverken er ryglæn eller armlæn.

Du falder ikke sammen i ryggen, da sædets udformning hjælper dig til at give din ryg en naturlig s-kurve, yderligere styrkes musklerne omkring din core, da du tvinges til at holde din ryg i en opret position.

Detaljer og funktionalitet:

InCharge stolen giver dig fuld bevægelsesfrihed, og hjælper dig til at sidde aktivt og styrke din krop – hver dag. Gribebøjlen bruges til at flytte stolen rundt.

Denne stol passer perfekt til:

Sundhedssektoren som eksempelvis; tandklinikker, hospitaler, klinikker, Laboratoriestol og terapeuter.

Betræk

Kunst skind – Compound fra Kvadrat. Et kunstskindsmateriale der imødekommer klinikker og hospitalernes høje krav om hygiejne. Materialet er fri for Ftalater og tåler alle gængse rengøringsmidler.

Microfibre – Comfort fra Gabriel. Et superstærkt møbelstof, der er egnet til intensiv brug og behageligt at sidde på. Det er smudsafvisende og nemt at rengøre med en opvredet klud.

Stel og hjul

Stolens stel er i aluminium. Fodkryds er designet af Anders Jensen. De bløde hjul passer til alle gulve, dog ikke gulvtæpper.

 

Dynamo Incharge

kr. 4.895,00

ella
Meira
Meira